Dette skal vare for resten av livet

Etter å ha ventet i flere uker har endelig pakken fra Japan ankommet. Med det sorte beltet jeg skal bruke for resten av livet. Produsert i Japan av Shobu, brodert med navnet mitt "Marius" i Katakana-skrift. 

Siden jeg graderte i november, har jeg brukt et billig "ventebelte" fra Budo-Nord. Derimot er dette omtrent fire ganger tykkere, og vanvittig solid. Faktisk såpass solid at det er vanskelig å knyte det igjen. Så jo mer jeg svetter og bruker det, jo bedre vil det sitte. Egentlig en flott metafor for Karate.

Jeg kunne velge mellom bomull, silke og polyester. Sistnevnte er uaktuell, fordi jeg prinsipielt misliker kunstfiber, og prøver å unngå det så mye som mulig. Men silkebelte var derimot interessant, hvis det ikke var for at det ble utslitt så fort. Og selv om silke er skinnende blankt og har høy status som luksustekstil - er bomull av beste kvalitet også noe av det flotteste som finnes. 

 

Stikkord:

Én kommentar

Tammy

16.01.2013 kl.14:45

Hallo, can du hjelpe meg?

I saw your post on chowhound regarding burritos. I have no help for you in that regard, but I have since posted a question regarding norwegian chocolate pudding. Could you take a look and let me know if you know anything about it? You can find it here, if you wish... http://chowhound.chow.com/topics/886459

Takk skal du ha from a long ago exchange student.

Ha det bra,

Tammy

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits