Forsinket julegave endelig framme!

Var nettopp og hentet årets store julegave på posten. Det skal bli moro med ny telefon.

Jeg har brukt iPhone 3GS siden den kom ut i 2009.  Nå er den så nær døden at den må lades to ganger om dagen. Ekstra irriterende blir det når teleselskapet Djuice, har en sadistisk praksis ved å ikke gi deg simkortet i samme pakke som telefonen. Jeg vedder på at de nyter at kundene lider:  "Her er din splitter nye supertelefon, men du kan ikke bruke den enda". Derfor må jeg la den ligge, og vente på et brev til.

Av alle nye forbedringer i iPhone 5, ser jeg mest fram til bedre kamera. Jeg blir faktisk overrasket over hvor ofte jeg tar bilder med telefonen, til tross for at jeg har ordentlig speilrefleks og eget videokamera. Men jeg har unngått å melde meg inn på tjenester som Instagram, nettopp fordi kameraet på 3GS var så dårlig.

Etter kameraet, syns jeg hastigheten på det mobile nettverket er viktigst. Med 4G blir det forhåpentligvis slutt på lange lastetider. Det betyr at å sjekke viktig epost, laste inn kartet for området ditt, eller finne et høyoppløselig bilde på nettet, nå kan gjøres øyeblikkelig på stedet. Til nå har jeg syns GPS på telefonen har vært fullstendig ubrukelig. For hver gang jeg har hatt behov for det, har det tatt altfor lang tid å laste inne kartet. 

Stikkord:

2 kommentarer

Litt smartere

28.12.2012 kl.19:52

djuice har ikke gjort noe feil. Ny telefon trenger ikke nødvendigvis å bety nytt SIM-kort. Dette må man selv gi beskjed om at man ønsker å bestille. Greia er at folk kan ikke bestille dette for deg. Eier av abbonementet må selv bestille det. Problemer med telefoner i julegave ligger nettopp her. Jeg anbefaler at du undersøker litt før du kommer med slike uttalelser.

Marius Wærhaug Madsen

28.12.2012 kl.20:11

Litt smartere: Det er da ingenting å undersøke. Telefonen ble bestilt med nytt simkort. Det er ingen grunn til at det ikke skal inkluderes i pakken. Det hadde både vært lettere for kunden. Mer klimavennlig ved å redusere to forsendinger til en, og kostnadbesparende. Dette er en irriterende praksis. Og jeg husker det var slik med Telenor når jeg kjøpte 3GS også.

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits