Dette er som å spise nissen!

Man trenger ingen lang og vanskelig kakemeny for å nyte smaken av ekte norsk jul. Med skikkelig marsipan og god gløgg savner man ingenting. Det er rett og slett som å spise selveste nissen!

Jeg har nettopp vært så heldig og smakt hjemmelaget marsipan for første gang. Det endret oppfatningen min fullstendig. De billige posene fra supermarkedhylla - fulle av biter som både smaker og kjennes ut som isopor, er det eneste jeg har kjent som marsipan. Men den ekte versjonen er av en annen verden!

Det er sterke tradisjoner for marsipan i jula, og det skjønner jeg mer av nå. Dette er rett og slett konfekt med sjel - Nissens sjel! Jeg vedder på at hvis en kannibal hadde fanget nissen og spist han, vllle han smakt marsipan og gløgg. 

Tusen takk. 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.





bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits