Pass deg for vintersmellen!

Advarsel til alle sjåfører med nyere bil: Ryggesensoren fungerer ikke i kulda!

Ikke noe er mer ubehagelig som sjåfør enn å kjenne at du treffer noe med bilen i bekmørket, når du ikke ser en dritt. Jeg var på vei hjem fra trening og skulle ut av lukeparkeringen. Jeg satte meg inn i familiens nye BMW med ryggesensor, og passet på å skru den på før jeg rygget sakte bakover.

"Men skal det ikke begynne å pipe snart da?" - undret jeg. DUNK. Bilen bak så ut til å være i orden, da jeg med hjertet i halsen løp ut og sjekket. Og det gjorde min og. Men etter å ha stått på samme plassen i snart halvannet år, var det for første gang en parkeringsvakt på inspeksjon i gata. Akkurat samtidig som det hele skjedde. Jeg er heldig sånn.

Heldigvis sto jeg lovlig, mens jeg vanligvis tar plassen bak, der bilen jeg smalt inn i sto. Den er reservert for hemma folk, og siden far har blå lapp, pleier jeg å ta den sjansen. Det er da aldri noen som sjekker denne gata uansett.

Parkeringsvakten av den sympatiske typen. Og jeg understrekte for ham at jeg hadde skrudd på ryggesensoren, men at den ikke fungerte. Det gjorde ikke han sin heller. Det var tydeligvis ingen sensorer som fungerer i denne kulda, ifølge ham. Og jeg inspiserte det jeg kunne, vel vitende om hvor lite man faktisk ser i mørket. Men alt så helt ut.

Men husk dette: Med mindre du har en ryggesensor som fungerer i kulda, så fungerer den altså ikke i kulda!

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits