Dagens lavkarbo-middag: Tapas

I Spania lærte jeg oppskriften på tradisjonelle kjøttboller av sjefen for den lokale tapas-baren.

Nå har jeg spist dem i to dager på rad, og har laget såpass stor porsjon at jeg sannsynligvis har middag i to dager til. Men i dag bestemte jeg meg for å lage et skikkelig tapas-måltid med småretter som tilbehør. På bildet ser du: Spanske kjøttboller (Albóndigas), sautert sopp (Setas al Ajillo), spinatomelett bakt i ovnen (tortilla de espinacas) og tomater i med balsamikokrem. Alt er lavkarbo, og da passet et ypperlig med et lite glass rosévin til.

Se flere av matbildene mine på Pinterest.

Stikkord:

Én kommentar

Lene

01.11.2012 kl.08:07

Så digg ut. Kan vi få oppskriften også på tapasbollene også? ;-)

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.





bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits