Mathallen var enda bedre enn jeg trodde

Dette er ikke bare det beste Oslo har å by på av mat. Men det beste hele fra hele landet. Og enda litt til.

Jeg kom nettopp hjem fra den nyåpnede mathallen på Vulkan, rett nedenfor meg. Nå er jeg virkelig glad for at jeg bor der jeg bor. Det tok ikke mange minuttene før jeg skjønte at jeg kommer til å kutte ut kjedebutikkene fullstendig, og dra hit istedenfor. Selv om Meny er ganske bra. Dette er et lenge etterlengtet og velfortjent slag mot kjedene. 

Fra nå av vil jeg handle alt av kjøtt, ost, øl, olje, brød, kaffe og mer her. Denne mathallen setter rett og slett Oslo på kartet over seriøse matbyer. Og selv om utvalget av varer er bedre her enn i noen annen matbutikk, er det interessen til de ansatte som fenger meg mest, og kunnskapen de har om mat. 

Basert på det jeg hadde hørt om stedet, trodde jeg det skulle være "litt av hvert", i form av én slakter, én fiskebutikk og lignende. Men jeg ble positivt overrasket da det heller viste seg å være bortimot tre-fire slaktere og kjøttutsalg, like mye for fisk, og slik fortsatte det. Så her er det faktisk "mye av alt". 

På toppen av det hele så er faktisk ikke hallen ferdig enda. Til tross for hvor imponert jeg ble av bodene i første etasje, er det en hel etasje til, som ikke står klar før i slutten av måneden. Dette skal bli et spennende oppdagelsessted for mat fremover. 

 

Stikkord:

Én kommentar

Mathallen Oslo

03.10.2012 kl.16:40

Så bra du er fornøyd! Du er hjertelig velkommen igjen :)

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits