Dette materialet er magisk!
Nå har jeg begynt å sy min første skjorte. I den anledning jobber jeg med fliselin for første gang. I bildet over ser du en mansjettbit med fliselin, og en uten. Fliselin bruker man når man skal stive av et mykt stoff, og jeg vurderer nå om jeg skal begynne å bruke det i hoftebåndet på jeans også. 

Stikkord:

4 kommentarer

rockbakkman

02.10.2012 kl.12:41

FISE-lin :)

geir

03.10.2012 kl.23:49

fiselin, det kalte jeg iselin min eks. (hun var glutenintolerant).

Wenche

02.12.2012 kl.12:26

Jeg ser at du ikke er helt godt kjent med sømmelige uttrykk og navn på materialer.....sliter litt med med matvarer også. Kanskje med vilje, hva vet jeg? Men......det heter nå vliselin og vlisofix fordi det egentlig kommer fra Tyskalnd. Der er som kjent utalen av enkel-v en f-lyd. :) Dessuten så skrives det vel juice ennå? Eller er Språkrådet helt ute og kjøre?

At du har oppdaget vliselin er jo storartet, men hvorfor tok det deg så lang tid? Vi bruker solidot også. Ja, og så har det forskjellig tykkelse alt etter hva det skal brukes til. Den du valgte, som du har avbildet, er for stiv i forhold til stoffet :) Men modig er du som setter igang uten innsikt men med vilje.

Marius Wærhaug Madsen

03.12.2012 kl.21:51

Wenche: Man må ikke kunne navne på alt for å kunne bruke det :-) Og forresten så har det fornorskede ordet "jus" vært i bruk i bortimot ti år nå. Dette er godkjent som norsk skriftlig. Men husk samtidig at språkrådet alltid henger etter utviklingen.

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits