Les min historie i Nordens beste klesblad - Made by Me!

Les min åtte siders lange reportasje om hvordan man lager jeans selv: Jeans Made by Me.

Dette er så langt det mest spennende jeg har gjort i karrieren min: En reportasje om hvordan man lager jeans selv. I samarbeid med designer Tine Solheim, og fotograf Nils Skogstrøm.

Til artikkelen sydde jeg opp fire unike bukser, sto modell, og viser hele prosessen med å lage et par jeans i tekst og bilder. Hvis du har lyst til å lære å lage dine egne dongeribukser - eller klær for den slags skyld, er dette bladet for deg. I tillegg får du hele historien om hvordan jeg begynte å sy, og intervjuer med to av de største amerikanske sybloggerne som inspirerte meg.

Made by Me er rett og slett et ledende blad i Norden, for "DIY" (Do it yourself)-trenden innen klær. For både menn og kvinner. Det følger til og med strikkeoppskrifter til de nyeste klærne fra catwalken, fra store motehus som Versace, Gucci, Chanel og flere andre.

Dette er ikke noe gammelt kjerringblad fra den norske husfliden. Men derimot det mest trendy og inspirerende klesbladet du får tak i. Høstutgaven står i bladhyllene i Norge og Sverige fra og med i dag.

Stikkord:

2 kommentarer

Fru Helianthus

05.09.2012 kl.18:08

Gratulerer med artikkelen i MbM, sitter med bladet oppslått nå :)

Marius Wærhaug Madsen

05.09.2012 kl.22:03

Fru Helianthus: Tusen takk Helianthus :) Så fint å høre at du liker Made by Me. Det gjør meg ordentlig glad å høre fra folk som leser det jeg skriver. Følg med på bloggen her fremover. Skal skrive mer om sømprosjekter i tiden fremover.

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits