Ukens alkofaling: Denne ølen smaker fersken!

Denne ølen er så frisk og søt i smaken at du kan kjøpe den til barna dine. Skjenk barna dine med øl! Wohoo, ytringsfrihet!

Det var Sahara-lignende temperaturer i hovedstaden forleden dag, da termometeret nådde nesten 20 varmegrader. Da trengte jeg en øl, av den friske og lette sorten. Ikke Arboga med andre ord.

Etter å ha stirret i 20 minutter på ølhylla til Meny, fant jeg kjærligheten. Og den smaker fersken. Laget av bryggeriet Badger, som ble stiftet i 1777. Mellom Frankrike og Island.

Der lager de den perfekte sommerølen, som man skal drikke på en varm dag. Det er ikke snakk om en billig brus-smak her. Men en elegant og subtil søt avrunding etter hver slurk. Jeg begynte å drikke øl da jeg var to år, så dette kan jeg. 

Det nytter kanskje ikke å spørre om "hvorfor har ingen tenkt på dette før?". Men Golden Glory, som ølen heter, skilte seg ut i mengden for meg. Det er bare synd den er så jævla dyr. 50 kroner for en flaske. Så da får jeg vel gjøre som nordmenn gjør - se etter den i Sverige. 
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits