Ser du hva dette er?

Denne erstatter den dildolignende gjenstanden som velpleide mennesker har på badet.

Den ser ut som en startnøkkel for en atomrakett, tatt ut av en James Bond-film. Den er til og med produsert i Sør-Korea. Skummelt ikke sant?

Men dette er rett og slett bare en mekanisk nesehårtrimmer. Laget i rustfritt stål. Og den er mye mindre og ikke minst BEDRE, enn de forferdelige elektriske nesehårtrimmerne som ligner på dildoer. Jeg har selv hatt flere sånne.  Og folk har til og med spurt, etter å ha vært på badet mitt, om nøyaktig hva det for noe, som lå der og slang. 

Mekanisk versus elektronisk
Hvorfor har ingen laget dem så enkle før nå? Den kunne vært lagd på 50-tallet. Men likevel er det en helt ny oppfinnelse. Isteden har produsenter av barbermaskiner og lignende, valgt den vanskelige veien, ved å lage dem med elektriske, batteridrevne motorer. Derfor er dette et flott tilfelle, av at det enkleste er det beste. Og at mekanikk i mange tilfeller er bedre enn elektronikk! 

Bare se hvor mye mer elegant den er i forhold til de gamle nesedildoene. Jeg snublet tilfeldigvis over Ebay-siden til den Sør-Koreanske produsenten Myung Jin International. Som i annonsen hevder de fant den opp, men er midt i en bitter strid med et tyskt merke, som angivelig har stjålet patenten deres allerede. Kan det være Braun? 
Stikkord:

2 kommentarer

Vatningen

20.08.2012 kl.23:45

Æsj.

lars

21.08.2012 kl.02:40

Skjønner ikke hva vatningen mener med æsj. Jeg synes den ser kjempe bra ut.

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits