Anmeldelse: Chopstix restaurant i Ringnes Park

Endelig har det åpnet en god kinesisk restaurant tenkte jeg. Men dessverre var ikke maten like god som menyen.

Det mangler gode kinesiske og orientalske restauranter på Grünerløkka og Torshov. Av kalliberet som Dinner og Oriental holder i sentrum. Det virket som Chopstix kunne innfri med noe av det samme, spesielt siden de holdt seg unna klisjéene vi er vant til, som "kylling i karri" og "biff chop suey". Her er det moderne schezhuan-retter og dim sum, på menyen av passe størrelse.

Faren min og jeg prøvde "Sichuan biff Lamian" (med nudler) og "Gu Lo Yuk" (svin i sursøt saus) sammen med et par vårruller til forrett. Kjøttet var seigt, tørt og ikke en gang varmt. Det var lunkent, som om det var hentet rett ut fra fryseren. Og til tross for en god saus, var porsjonene altfor små. Ca 100 gram kjøtt per hovedrett. Og det er for lite mat til et voksent menneske. Da blir også prisen på 130 kroner altfor dyrt. 

Derfor håper jeg at denne restauranten biter i gresset og går konkurs, like fort som forgjengeren Brasserie 45 forsvant. Der jeg dessverre valgte å feire min forrige bursdag.

Chopstix har forresten ikke endret interiøret heller. Som til tross for å se moderne og dyrt ut, minner lite om asia. 

Les også: Fy skamme dere Mekong Café Bar (Grünerløkka)

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.





bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits