Jeg prøvde Microsoft Surface i dag

Er dette Microsoft Surface i Bolias nye utsalg på Grünerløkka?

Jeg var tilfeldigvis innom den nye butikken til interiørkjeden Bolia, da jeg oppdaget en gedigen touch-skjerm. Jeg har lest om Microsoft sin Surface-skjerm i mange år, og så umiddelbart etter varmesøkende kameraer i taket. Men det var ingen.

Da jeg spurte betjeningen hva dette var for noe, fortalte hun meg navnet som Bolia hadde kommet opp med. Er du klar? Her kommer det: Det var en "inspirasjonsskjerm". AHAHAHAHA.

Dette var helt klart Microsofts teknologi, i og med at startmenyen fra Windows 7 var tilstede. Bare ikke brukbar. Uansett var dette den største touch-skjermen jeg har vært borti. Opplevelsen var en helt annen enn å se bilder på den gamle iPaden, når var like store og større en de analoge papirbildene vi har hjemme, i våre analoge stuer.

Microsoft Surface er en slags intellligent berørings-datamaskin, som har vært vist fram på samtlige teknomesser verden rundt de siste årene. Den skal kunne vite/lese hva du vil, ved at du for eksempel setter kameraet ditt fysisk på skjermen. Da skal du kunne overføre og se bildene du har lagret på det, alt ved bruk av hendene. Men den skal også kunne merke seg hverdagslige objekter som en drink, fyrstikkeske og lignende.

Jeg prøvde å legge solbrillene mine på, for å se om det var noe reaksjon. Men ingen ting skjedde. Jeg anbefaler uansett folk som er interesserte i teknologi, å prøve ut skjermen i den nye Bolia-sjappia. Bare storm ned til butikken og stå rundt skjermen der, uten å kjøpe noe! Som jeg gjorde. 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits