"Stekespade" et fremmedord for Deli De Luca

Follow my blog with Bloglovin

I kveld trengte jeg trøstemat fra Deli De Luca. Da jeg foreslo å løsne deres oversausede kanelboller med en stekespade, skjønte ikke mannen i kassa hva jeg mente med det.

Det var et fremmedord for han. Etter at han totalt hadde ødelagt en kanelbolle med pølseklype, av alle mulige verktøy. Så forventet han at det skulle være greit, og at jeg fortsatt skulle betale for den. Da protesterte jeg.

Han ba en annen kollega - "som hadde gjort det før" å gjøre det på den riktige måten. Å servere en bolle i en pappeske altså.

Kollegaen hans, som jeg først trodde var en jente, men viste seg å være en gutt, fortsatte så med verktøy nummer to: en sleiv. En stor skje. Det var det beste han kunne komme på, i en kjede som spesialiserer seg på å servere mat.

Her hadde de foran seg en helt vanlig metalform, med tre par boller i. Formen har litt høy kant, og etter å ha prøvd både pølseklype og sleiv for å få én bolle ut, hadde det gått bortimot fem-seks minutter - for å gi meg en jævla bolle. Jeg sto og så opp i taket og lurte på hvordan dette var mulig, mens det hele pågikk.

Tre ansatte jobbet i butikken. Det vil si at to tredjedeler av betjeningen måtte til unsetning for å selge meg noe så simpelt. Køen på denne søndagskvelden hopet seg opp bak meg, og de måtte de åpne en kasse til. Bolledramaet kostet dem tid. Og tid, kommer ikke denne butikkjeden til å få av meg igjen.

Stikkord:

8 kommentarer

Madde K.K

16.10.2011 kl.21:25

Kjempe fin blogg! :)

Marianne Emine

16.10.2011 kl.21:28

Haha, morsomt!

stinemoor

16.10.2011 kl.23:03

SV: så bra at du fikk nytte av det da!;) Er nok mange flere sider også som jeg ikke har kommet over selv også. Men mange av disse er hvertfall de som er mest poppulære tror jeg! Og veldiig effektive!;)

så bra at du fikk nytte av det da!;) Er nok mange flere sider også som jeg ikke har kommet over selv også. Men mange av disse er hvertfall de som er mest poppulære tror jeg! Og veldiig effektive!;)

Haha, ler av inlegget forresten! Fantastisk at noe så enkelt som bolle servering, kan bli så vanskelig!:P

Jacob

16.10.2011 kl.23:30

Hehe. Det er ikke greit. Siden du bor på Sagene kan du jo stikke innom butikken til Mysterud og kjøpe en stekespade til dem.

Siv

17.10.2011 kl.18:20

Det er jo bare sykt! Men at de bruker pølseklyper på boller overhodet, det er noe jeg aldri har skjønt. De gjør hele bollen til smuler og hull før man får tatt i den selv...

Snugens

19.10.2011 kl.17:50

HAHAHAHAHAHA! Har du sett filmen ''Idiocracy''?

Marius

20.10.2011 kl.11:44

Nei Snugens, skjer det noe sånt der også?

Jalal

24.01.2012 kl.04:39

Då bør du ta deg en tur innom Deli de Luca Olebullsplass i Bergen :)

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits