Suksesshistorie: -Slik fikk jeg energien tilbake!Nå er jeg stolt: I dag hadde jeg kondisjonstrening på timeplanen. Men jeg tok et par øl til middag og hadde ingen energi til overs. I tillegg er jeg forkjøla og pumpet full av nesespray, ibux og rød solhatt.

Jeg har sovet lite også, fordi jeg har ligget og kaldsvetta i natt. Men jeg har vært veldig streng med treningen i det siste. Annenhver dag er det kondisjonstrening (fire ganger i uka) og vektløfting dagene i mellom. Jeg satt og stirret på romaskinen min lenge, og lurte på hvordan jeg skulle få det til i dag.

Skulle jeg virkelig bryte kjeden av treningsprogrammet mitt? Skulle jeg gi tapt for latskapen? Nei!

Naturlig energitilskudd
Det tok et par timer å samle opp energien. Men først gikk jeg meg en tur ute i det kalde været. Neppe smart, men det var oppkvikkende, og jeg hadde på meg nok klær.

Så lagde jeg meg en espresso, akkopagnert av en klase druer, og drakk et stort glass vann. Med andre ord; koffein, druesukker, hydrasjon og oxygen. Du kunne ikke fått bedre effekt av noen pille. Og det fungerte! 

Musikk har den fantastiske effekten som medier har, at det kan få kroppen til å produsere adrenalin. Og derfor begynte jeg med en Michael Jackson-låt, som kombinert med alt det andre, fikk tilbake kampmoduset mitt, og førte til at jeg satt meg på romaskinen, med tiger i blikket. Jeg er jo fra tigerstaden, og må jo leve opp til ryktet vårt!

Jeg klarte å motstå latskapen, og det er sikkert noen smartinger der ute som mener at man ikke skal trene når man er sjuk. Alt jeg vet, er at jeg skal sette meg i dampbadstue nå, full av eucalyptusolje, og legge meg i nyskiftet seng, i et nylig støvsuget soverom. Da blir jeg frisk!

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Jeg har plassert min blogg i Oslonorske bloggkart!

Én kommentar

idaibrasil

04.10.2011 kl.19:09

Sv; Da burde du prøve det, er kjempegodt! :)

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits