Sjekk den nye treningsbaggen min

Damer skriver om vesker. Men hva er den mannlige tilnærmingen til noe sånt? Svaret må bli å skrive om treningsbagger.

Ikke bare har den en stor "M" for navnet mitt, Marius. Men det var selvfølgelig den eneste butikken på Sagene (Arendalsgata 14) hadde igjen. Og jeg var på jakt etter en bag av mindre størrelse, som akkurat hadde plass til karatedrakten min og litt småtteri. 

Det gir en ekstra godfølelse når du har et fint fraktmiddel for utstyret, på vei til trening. Og ingenting er mer irriterende en å drasse rundt på en altfor stor og bråkete plastikkbag fra Nike. Noen har det til og med enda verre - og bruker bæreposer til å ha treningstøyet i. Det hadde satt en demper på hele stemningen og for min del. Man må jo føle seg vel, før man skal sette i gang med treninga. 

Arabisk pruting
Jeg klarte selvfølgelig å prute ned prisen fra 400 til 300 kroner. Alt ved hjelp av en arabisk pruteteknikk, hvor jeg forlot butikken først, etter å ha holdt av varen. Så kom jeg tilbake etter noen timer, og sa jeg hadde tenkt på saken, og bestemt meg for å tilby en litt mindre pris. Da føler selgeren at den eneste måten å selge produktet på, er å inngå et lite kompromiss, med en åpenbart interessert kunde.

Men da lønner det seg å respektere selgeren også, så ikke prøv deg på en halvering av prisen, for da kan du kanskje bli oppfattet som frekk eller useriøs. Og når selgeren først har sagt nei en gang, så er det lettere for han å si det igjen. Og dermed får du kanskje ikke prutet i det hele tatt.

Produsenten "Munk", mangler visst egen hjemmeside (etter et par kjappsøk). Men det er bare sjarmerende med streetwear-produkter. Og stolte som produsentene har vært, hvor nå enn de kommer fra, hang de en lapp på den ene reima hvor det kom tydelig fram at glidelåsen var YKK. Og for oss som kan sy, vet vi at den japanske glidelåsprodusenten er best i verden. Sånt er viktig! Her er kvaliteten i fokus, og merket er bare en effekt. Ekstra pluss for LANG og solid skulderstropp - nok til selv den høyeste basketballspilleren.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits