Fy skamme dere Mekong Café Bar (Grünerløkka)Viskelær i peanøttsaus og italiensk pasta som dere kaller "risnudler". Mekong er en av mange restauranter som utgir seg for å lage asiatisk mat i Oslo.

Jeg kjøpte nylig mat hos dere og valgte blant annet kylling-grillspyd til forrett. Det er første gang jeg har sett et grillspyd servert som en gryterett, og hvor konsistensen på kjøttet var som et viskelær. Dessverre hadde det ikke overrasket meg, om dette var resirkulert mat, som noen andre har etterlatt på tallerken sin tidligere på dagen.

Det skulle ikke være vanskelig å lage en kvalitetsrett av nudler. Det er faktisk fattigmannsmat. Men deres vietnamesiske, thailandske og japanske kjøkken - synker til et nytt lavmål når dere serverer italiensk pasta som en del av deres "risnuddel"-meny. Når ble vermicelli asiatisk? Kanskje dere bør føre opp "italiensk" ved siden av deres tre andre asiatiske regioner på skiltet? Det hadde garantert vakt oppsikt. Her har dere en god reklamemulighet.

De fleste som driver Oslos kinarestauranter og asiatiske mattilbud er vietnamesere. Og etter all sannsynlighet er dere også det, eller thailendere. Da burde en rett som "Pathai" utstråle kvaliteten fra deres egen kultur. Dessverre fkk jeg servert en omelett av blodig oppkast, som selv ikke villkattene i gata deres hadde rørt. Og på toppen av det hele fikk jeg reker i maten, til tross for at jeg bestilte kylling. Tenk om jeg var blind og allergisk mot skalldyr da? 

Til tross for en utrolig sjarmerende og hyggelig jente i kassa, så kan jeg nok aldri returnere hit igjen. Dere føyer dere inn i min liste over falske asiatiske restauranter her. Håper noen kjøper dere ut. 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits