Hva faen er poenget med disse boligannonsene?

 

Solgt, solgt og solgt den óg ja! Er ikke poenget med reklame at man skal kunne gå ut og kjøpe produktet?

Jeg får disse eiendomsannonsene i posten flere ganger i uka. Om boliger i mitt nærområde som er solgt. Selv er jeg på jakt etter bolig, og vil ikke noe annet enn å flytte ut fra foreldrene mine sitt hus. Men på grunn av de sinnsykt høye boligprisene her i byen, så må jeg bli her litt til. Og da hjelper det fint lite å få strødd salt i såret.

Kommer annonsene fra kjepphøye eiendomsmeglere, som er så stolte av at de har klart å selge en bolig, at de må fortelle hele nabolaget om det? Ved å bruke sin altfor høye lønn på å trykke opp dyre løpesedler som de betaler postmannen for å legge rundt i alle postkassene her? "SE HER folkens! Jeg klarte å selge en leilighet" 

Hvorfor gjør ikke Meny, Bunnpris, Ica, Joker og Rema 1000 det samme? De reklamerer bare for produkter, som de ikke har solgt. Jeg får aldri en annonse som sier "Fem klaser med bananer er nå solgt for 100 kroner i Claus Riis gate".

Hvis leiligheten er solgt, kan jeg jo i hvert fall ikke kjøpe den? Og spesielt ikke når den koster så mye. VG Nett har nettopp skrevet om de nye naboene mine som har  betalt millioner for å bo i samme hus som jeg bor i. Jeg har med andre ord ikke råd til å bo her selv en gang. Hvor skal det bli av meg til slutt?

Stikkord:

Én kommentar

Ole

28.08.2011 kl.19:52

Expert er en butikk som gjør dette ofte. Dem reklamerer med et produkt som er så billig at du bare MÅ ha det, også når du kommer til butikken er det utsolgt og dem prøver å selge deg noe annet av dårligere kvalitet eller høyere pris.

Meglerne sender ut disse for at du skal ville kontakte dem hvis du har en leilighet å selge. Du vil vel velge selge via noen som kjenner markedet der du bor?

Skriv en ny kommentar

Marius Wærhaug Madsen

Marius Wærhaug Madsen

26, Oslo

Rik og singel journalist fra Sagene i arbeidsløs tilstand.

bloglovin

Norske blogger

Hovedstaden

Kategorier

Arkiv

hits